Cliënten

-043  Sherpa Boshoeve 100714Bij de BosHoeve werken dagelijks ongeveer 25 tot 30 cliënten, verdeeld over twee groepen: de binnengroep en de buitengroep. Uiteraard mogen cliënten zelf aangeven naar welke groep hun voorkeur uitgaat. Dit kan per dag wisselen. De BosHoeve is een dagbestedingsplek geschikt voor alle leeftijden: van tiener tot senior, iedereen is welkom. We passen het dagprogramma aan op de wensen en mogelijkheden van onze cliënten. Dagelijks zijn er minimaal drie begeleiders en 1 à 2 vrijwilligers aanwezig.

Onze binnengroep houdt zich bezig met de tweedehandswinkel. Daar verkopen zij kleding, boeken en sieraden. De cliënten sorteren en prijzen de binnengekomen spullen en de kleding wordt vervolgens op kleur in de rekken gehangen. Ook papier ophalen, boodschappen doen en koken valt onder verantwoordelijkheid van de binnengroep.
Onze buitengroep houdt zich bezig met het zagen en kloven van hout. Deze groep houdt ook de tuin bij van de BosHoeve én de nabij gelegen speeltuin. Daarnaast bemant de buitengroep de buitenkraam van onze kringloopspullen verkopen zij planten.